Eigen fabriek

Moderne fabriek in Taiwan


Productie en export van de lekkerste tropische dranken

Engel Foreign Food produceert zelf aloë vera dranken, vruchtensappen, kokoswater, ijskoffies en ijstheeën, zowel A-merken als vele private labels. Dit doen wij in de Ou-Dean Foods Factory in Taiwan, waarmee wij een joint-venture hebben.

Deze activiteit valt onder Tropical World Food. Dit dochterbedrijf ontwikkelt, produceert en exporteert wereldwijd een breed assortiment tropische dranken. Wij beheersen de totale productieketen en draaien grote volumes. Zo maken wij tientallen miljoenen liter Aloë Vera-dranken per jaar. Het resultaat: bekroonde kwaliteit tegen scherpe prijzen.

5 productsoorten

Onze fabriek in Taiwan (ISO 9002, 9001:2000 en BRC-gecertificeerd) is een van de modernste van het land. Volgens de hoogste normen op gebied van hygiëne en voedselveiligheid worden hier de meeste Aloë Vera-drankjes ter wereld gemaakt. Wij hebben vijf productielijnen: Aloë Vera-dranken, cocosdrinks (kleurstofvrij), ice teas/coffees, melk/yoghurt en fruitsappen.

Succes met private labels

Zoet of fris? Met of zonder pulp? Met of zonder koolzuur? Smaken verschillen. In ons laboratorium in Taiwan ontwikkelen wij dranken en verpakkingen voor succesvolle private labels in elke markt. Dat biedt ook Nederlandse supermarkten unieke kansen.

1.000+ producten

Met Tropical World Food produceren wij zelf dranken, met Engel Forgeign Food importeren wij producten uit de keukens van 45 verschillende landen. Het totale assortiment bestaat uit meer dan 1.000 producten.

In Nederland zijn onze producten verkrijgbaar in 3.000 supermarkten, minimarkten, benzinestations en toko’s. En ons marktaandeel groeit nog altijd, ook in de rest van de wereld.

Heeft u ook interesse in een ‘specialty’ drank als sterk private label?
Bel 0297 - 533 833 of mail naar info@effbv.nl voor meer informatie.


Contact
Onze merken
© 2021 Engel Foreign Food BV | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy Verklaring | Site by: Acretia