Commercie

Het maximale halen uit uw etnische meters? Een extra product toevoegen aan uw huidige assortiment? Onze vertegenwoordigers laten graag de mogelijkheden zien die er zijn binnen Engel Foreign Food B.V. Met hun jarenlange ervaring in de Retail en etnische wereld kunnen zij u een advies op maat geven voor uw winkel in uw regio. Naast het geven van advies kunnen zij u ook helpen bij het (her)inrichten van uw internationale schap, de vertegenwoordigers van Engel Foreign Food B.V. kunnen u compleet “ontzorgen”.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek 0297 - 533 833 of mail naar verkoop@effbv.nl.


Hoofdkantoor

Een bestelling plaatsen, een wijziging doorgegeven of een vraag over levering? Op ons hoofdkantoor in Uithoorn zit ons team klaar om u te woord te staan en verder te helpen met uw etnische producten. Of het gaat om vragen over producten, administratie of ICT, wij kunnen u verder helpen bij het verkopen van onze mooie producten.

Logistiek

Onze grote trots is ons magazijn in Uithoorn. Vanuit hier kan ons magazijnteam op iedere wijze producten aan u leveren. Of u het aangeleverd wilt hebben op pallets, rolcontainer, via distributiecentrum, cross-dock of rechtstreeks, wij kunnen het allemaal en snel voor u regelen.

Op maat

Geïnteresseerd in onze producten? Alleen u vindt de colli te groot, of u mist een taal op de verpakking of u wilt een grote verkoop display. We kunnen het allemaal voor u regelen. Op onze speciale handelingsafdeling kun wij maatwerk leveren voor de klant met behulp van onze krimp en stickermachines.
Contact
Onze merken
© 2021 Engel Foreign Food BV | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy Verklaring | Site by: Acretia